Werkgever - We find the best man for the job

Wat biedt Kadersz

Detacheren

Een detacheringsrelatie met Kadersz is gericht op de lange termijn. Daarom bieden wij als detacheringsbureau, naast opdrachten, ook ondersteuning aan kandidaten en opdrachtgevers. Denk hierbij aan coaching en professionele trainingen.

Kadersz investeert in de werknemer en zijn of haar kwaliteiten en vaardigheden. Voor een opdrachtgever is dit interessant, omdat de interim professional hierdoor altijd over de laatste vakkennis beschikt.

Een relatie met Kadersz betekent automatisch dat de belangen van onze opdrachtgevers voorop staan en dit realiseren wij, doordat wij ook het werkgeluk van onze kandidaten behartigen. Hierdoor kunnen we samen deze (schaarse) hoogopgeleide professionals langer binden en boeien, zodat een langere termijn relatie met alle stakeholders ook in praktijk kan worden gerealiseerd.

+31-06 514 312 13

Werving & Selectie en Headhunting

Een W&S- en Headhunting relatie met Kadersz is ook gericht op de lange termijn. Wij zien onze opdrachtgevers altijd graag terug bij de volgende recruitment uitdaging(en).

Kaderz onderscheid zich in de markt, doordat wij ons werkelijk verdiepen in de cultuur en ambities van de opdrachtgevers, waardoor we veel beter begrijpen wat voor professional men zoekt. We kennen de aard van het bedrijf en de historie van search/recruitment activiteiten verbonden aan verschillende vacatures van onze opdrachtgevers.

In het begin van de relatie kost dit wat meer tijd, maar dat verdien je later gegarandeerd weer terug. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers ook bij het benaderen van kandidaten die men op het oog heeft maar, vanwege zakelijke belangen, niet zelf kan benaderen.

+31-06 514 312 13

Loopbaan- carrière advies

Speciaal voor hooggeschoolde technisch specialisten en expats.

Kadersz biedt ook advies en coaching aan hoogopgeleide technisch specialisten, in de Brainport Area. Omdat wij vanuit onze Human Resources, Detachering- en W&S veel kennis hebben van (High)Tech bedrijven in Zuid Nederland, arbeidvoorwaarden en arbeidsovereenkomsten, kunnen wij onze individuele technische professionals goed ondersteunen en coachen op het gebied van volgende onderwerpen:

  • Individuele carrière- loopbaan planning;
  • Onderzoeken welk bedrijf en welke rol het beste bij de persoonlijkheid en ambitie van de tech professional past, met als doelstelling het vergroten van hun persoonlijk werkgeluk;
  • Opstellen van aantrekkelijke cv’s en motivatie brieven die 1:1 matchen met hun persoonlijke ambities
  • Het beoordelen- en onderhandelen van aanbiedingen en arbeidscontracten
+31-06 514 312 13

Arbeidsmarktcommunicatie en strategie

Advies en online recruitment strategie

Wij adviseren en ondersteunen opdrachtgevers op het gebied van strategische arbeidsmarktcommunicatie en de uitvoering ervan. De huidige krappe arbeidsmarkt vraagt om een pro-atieve benadering, waarbij recruitment marketing en gespecialiseerde sourcing een belangrijke rol spelen. Dit tilt de recruitment inspanningen van onze opdrachtgevers naar ‘the next level’.

Dit kan altijd gefaseerd geïmplementeerd worden in verband met het beschikbare budget

+31-06 514 312 13

Vacature aanmelden

Heeft jouw bedrijf behoefte aan extra personeel en heb je hulp nodig met het vinden van de juiste kandidaat, laat het ons weten en vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gelukt! De aanmelding is met succes vestuurd!
Oeps! Er ging iets fout bij het verzenden... controleer uw gegevens a.u.b. of bel ons.
© 2023 copyright Kadersz
Privacy statement
Algemene voorwaarden
powered by WebItSelf.com